Spørgsmål og Svar

HVAD ER DI GAseLL?

DI Gazelle er en pris, der årligt tildeles af avisen Dagens Industri til Sveriges hurtigst voksende firma. Udtrykket gazelle blev udformet i 1980’erne af amerikanske David Birch, som følte at det er mindre, hurtigt voksende virksomheder, der skaber de fleste nye job. Meget få (mindre end en procent) af Sveriges aktieselskaber opfylder kravene til at blive klassificeret som gazellefirmaer.

Hvad mener i med ”nordens førende totalleverandør”?

At der ikke findes noget andet uafhængigt konsulentfirma i Norden, der har flere specialister inden for analytics (Business Intelligence and Data Science), som bygger systemer og leverer løsninger i samarbejde med, men uafhængige af, de førende produktleverandører.

Frihed under ANSVAR  ER GODt, MEN betyder det AT i mangler rutiner?

Nej, slet ikke! Advectas er et firma med mere end 200 medarbejdere med placering på flere steder i Skandinavien, og selvfølgelig har vi klare retningslinjer. Vores intranet indeholder blandt andet en personalemanual med rutiner for det meste der har med vores arbejdsplads at gøre. Dette er nødvendigt for at kunne følge gældende love og regler, men klarhed giver også medarbejderne en følelse af sikkerhed. Alle ved hvad der gælder.

Hvordan er ansættelsesvilkårene?

Vi har en individuel lønsætning, og ansættelsesvilkårene afhænger af den pågældende stillingskravsprofil og ansøgerens kvalifikationer. Flere oplysninger gives under en eventuel jobsamtale.

HVAD ER MEDLEMMER AF MEDARBEJDERE TIL ADVEKTER?

Vi mener ikke, at gennemsnitsværdien eller medianværdien af medarbejdernes alder er særlig interessant, så vi har ikke udarbejdet sådanne statistikker. Men det skønnes, at gennemsnitsalderen er omkring 35 år, med en rækkevidde på mellem 25 og 65 år.

Hvad sker der efter at jeg har indsendt min ansøgning?

Afhængigt af hvilken stilling du har vist interesse for, sendes din ansøgning til den respektive person, der er ansvarlig hos Advectas. Dette gør en vurdering af indholdet af din ansøgning, som normalt finder sted inden for ca. en uge. Vi vender tilbage til dig med en besked om den mulige proces fremover. Det kan være, at vi ønsker yderligere oplysninger, før du bliver indkaldt til et interview. Hvis det viser sig, at både du og vi ser, at du vil passe som konsulent hos os, fortsætter processen. Det kan være referenceopkald med tidligere arbejdsgivere eller diskussion om rollen mere specifikt.

BEMÆRK Vi behandler alle ansøgninger helt fortroligt, og det er kun de, der er direkte berørt af din ansøgning, der vil deltage i din interesse for Advectas.

ANsætter i  ANDRE stillings KATEGORIER END DATA KONSULTeNTER?

De fleste af vores medarbejdere og alle konsulenter arbejder på en eller anden måde med beslutningsstøtte, der involverer data-drevet indsigt. Men det betyder overhovedet ikke, at alle vores konsulenter er data ingeniører. Vi rekrutterer også kvalificerede medarbejdere indenfor andre relaterede områder, for eksempel: økonomer, HR-specialister, ledelseskonsulenter. Alt for at støtte vores kunder i at træffe bedre beslutninger ved hjælp af data.

Kan JEG sende en uopfordret ANSØGNING, ELLER tager i KUN imod ANSØGNINGER TIL ledige stillinger?

Efterspørgslen efter Advectas ydelser er meget stor, og vi har et løbende behov for at rekruttere medarbejdere, der er brænder for områderne Business Intelligence og Data Science. Så du er altid velkommen til at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål eller ønsker os at kontakte dig for at diskutere hvilke ydelser vi har, så brug vores ansøgningsskema.

HVILKEN KUNDE KUNDER HENVENDER ADVECTAS SIG TIL?

Advectas arbejder primært med større virksomheder, koncerner og offentlige indstanser. På vores kundeliste over de sidste fem år er halvdelen af Nordens 100 største virksomheder. Vores tilbud er bedst, når store mængder data skal indsamles, struktureres, analyseres og præsenteres for beslutningstagere på alle niveauer. Udover Business Intelligence arbejder vi også med datalogi, som i praksis handler om at forudsige fremtidige begivenheder ved hjælp af avanceret dataanalyse (machine learning eller ”AI”).

Bruger i praktikanter ?

Ja, det sker, at vi bruger praktikanter fra universiteter, college eller lignende. Send gerne en ansøgning, hvis du er interesseret.

Jeg har spørgsmål, som jeg ikke fik svar på her. Hvad gør jeg så?

Brug vores kontaktformular til at stille dit spørgsmål.

eR du er parat til en ny karriere    Send gerne din ansøgning!